
شعبه تخصصی حل اختلافات صنف گازهای طبی و صنعتی افتتاح شد
با همکاری شورای حل اختلاف تهران و اتحادیه کشوری فروشندگان و تولیدکنندگان گازهای طبی و صنعتی؛ شعبه تخصصی حل اختلافات صنف گازهای طبی و صنعتی افتتاح شد
شعبه تخصصی حل اختلافات صنف گازهای طبی و صنعتی با همکاری شورای حل اختلاف تهران و اتحادیه کشوری فروشندگان و تولیدکنندگان گازهای طبی و صنعتی در محل اتحادیه کشوری گازهاری طبی و صنعتی اتاق اصناف ایران افتتاح شد.
رئیس و اعضای هیات مدیره اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی در آیین افتتاحیه این شعبه گفت: حوزه فعالیت این اتحادیه کشوری بوده و بسیار مهم است و بخشی از ایمنی مردم را تامین میکند. این اتحادیه ۶۵۰۰ عضو دارد و رستههای «تولید گازهای صنعتی» ، «خرده فروشی گازهای طبی و صنعتی» ، «شارژ سیلندرهای آتش نشانی»، «عمده فروشی گازهای طبی و صنعتی» و «شارژ گازهای طبی و فروش گازهای طبی» را پوشش میدهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، مجید بهرامی، افزود: خدمات این اتحادیه از آپارتمان با سیلندر آتشنشانی تا بیمارستان با سیلندر اکسیژن و حتی در صنعت نوشیدنی است. یکی از کارهای بسیار بزرگ این اتحادیه مربوط به زمان همهگیری کرونا است که نزدیک ۴۲۰میلیارد تومان اکسیژن رایگان به بیمارستان اهدا کردیم و نگذاشتیم بیماران بدون اکسیژن بمانند.
وی تصریح کرد: با این وجود گاها اختلافاتی بین اعضا و با افراد حقیقی و حقوقی برون سازمانی پیش میآید که از آن جمله میتوان به مطالبات طولانی مدت اعضاء این اتحادیه از بیمارستانها و مراکز درمانی اشاره کرد. همچنین اختلافی بین خود اعضا در خصوص کیفیت و کمیت گازها با صنایع پیش میآید.
وی افزود: افتتاح شعبه تخصصی حل اختلافات صنف گازهای طبی و صنعتی در محل این اتحادیه که با همکاری شورای حل اختلاف تهران انجام میشود؛ نشانه تعهد این اتحادیه، به رفع موانع تولیدکنندگان و توزیعکنندگان گازهای طبی صنعتی و همچنین شارژکنندگان سیلندرهای اطفای حریق و دیگر رستههای این اتحادیه است.
بهرامی گفت: ما همواره بر آن بودهایم تا با استفاده از مشاوران زبده حقوقی، بهترین راه حل را برای حل اختلاف و مشکلات اعضاء ارائه دهیم. با تشکیل شورای حل اختلاف در محل این اتحادیه، ما میخواهیم بازویی برای دادگستری باشیم تا مشکلات و اختلاف اعضاء با دقت و سرعت بیشتری رفع شود.
سرعت رسیدگی به دعاوی صنف گازهای طبی و صنعتی بالا میرود
حجت الاسلام و المسلمین، علی نجفی معاون قضائی رئیس کل دادگستری و سرپرست شوراهای حل اختلاف استان تهران نیز گفت: یکی از مسائل مهم که در امور تجاری دنیا مطرح میشود؛ سرعت است؛ در عین حال شاهدیم که باز هم در کل دنیا، محاکم دادگستری دارای سرعت لازم برای رسیدگی به دعاوی و حل اختلاف نیستند؛ چراکه در دادگاه باید اصول و مقرراتی را رعایت کند اما این فرایند به اصل سرعت در مسائل تجاری لطمه میزند. لذا در سطوح بین المللی، مراجع شبه قضایی تشکیل شده است.
وی بیان کرد: شورای حل اختلاف نیز؛ مرجعی شبه قضایی است که فقط به مسئله حل اختلاف میپردازد و نظر قاطعی برای این حل اختلاف ارائه میدهد که برای طرفین لازم الاجرا است و سرعت عمل قابل قبولی در رسیدگی به اختلافات دارد.
حجت الاسلام و المسلمین، علی نجفی افزود: مشکل ما در این اختلافات بیشتر ازا ین رو است که هر دو طرف، گمان میکنند که حق با آنها است و کمتر پیش میآید که یک طرف کلاه بردار یا شیاد باشد. ضمن اینکه اکثرا، هر دو طرف خواستار سرعت رسیدگی به دعوا هستند. ضمن اینکه مراجعه به شورای حل اختلاف، به لحاظ معنایی، برایشان قابل تحملتر از کشیده شدن به دادگاه است و منجر به حفظ آبرویشان میشود.
معاون قضائی رئیس کل دادگستری و سرپرست شوراهای حل اختلاف استان تهران گفت: لذا ما به دنبال ایجاد شعب تخصصی برای موضوعات هستیم و امروز که شعبهای برای رسیدگی به دعاوی صنف گازهای طبی و صنعتی را افتتاح میکنیم، امیدواریم سرعت رسیدگی به مشکلات مردم بالا برود.
بر اساس این گزارش، در پایان این آیین، احکام کامبیز اخلاصی به عنوان رئیس، محسن قربانی به عنوان نائب رئیس و سجاد میرزایی به عنوان دبیر شعبه ۲۶۶۶ ویژه گازهای طبی و صنعتی شورای حل اختلاف تهران اعطاء شد./پ/