
رقابت ۲۰۰۰ طرح در نخستین رویداد نوآورانه طراحی و دوخت لباس فرم مدرسه
رقابت ۲۰۰۰ طرح در نخستین رویداد نوآورانه طراحی و دوخت لباس فرم مدرسه
اختتامیه نخستین رویداد نوآورانه طراحی و دوخت لباس فرم مدرسه با حضور قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران، هادی طالبی عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران، امیدسامری مشاور اتاق اصناف ایران، سردار غلامرضا حسنپور، رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور و مسئولان و کارشناسان حوزه آموزش و پوشاک برگزار و به برگزیدگان جوائزی اهدا شد.
قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران در این آیین گفت: امسال که از جانب مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید با حمایت مردم عنوان شده است، باید بگویم تنها چیزی که کشور را نجات میدهد، تولید و طراحی است.
نوده فراهانی همچنین اظهار کرد: مردم ایران هرگز نمیخواهند لباس خارجی بپوشند به شرط اینکه لباس تولید داخل با فرم و شکل و طراحی مناسب و قیمت مناسب ارائه شود.
رئیس اتاق اصناف ایران خاطرنشان کرد: درگذشته هر کسی لباسی میخواست به خیاطی مراجعه میکرد و لباس مناسب خود و با طراحی مورد نظر تهیه میکرد و این همه لباس فروشی خارجی در سطح شهر وجود نداشت،اما عدهای که به خارج از کشور رفتند با واردات لباسهای دوخته شده خارجی بازار را پر کردند و سلیقه و ذائقه مردم را تغییر دادند.
نوده فراهانی همچنین گفت: ما نمیتوانیم به مردم بگوییم لباس ۵۰ سال پیش را بپوشند بلکه باید متناسب ذائقه مردم و مد روز لباس مورد نیاز و متناسب شان و فرهنگ و قدرت خرید آنها طراحی و تولید کنیم.
رئیس اتاق اصناف از طراحان و خیاطان ایرانی که در طراحی لباسهای عفیفانه متناسب فرهنگ اسلامی و ایرانی کمک کردند تشکر کرد.
سردار غلامرضا حسنپور، رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور؛ نیز در حاشیه اختتامیه نخستین رویداد طراحی و دوخت لباس فرم مدارس گفت: در حالی که نیاز کشور به چادر مشکی سالانه ۸۰میلیون متر است اما از این میزان فقط ۱۰ میلیون متر در کشور تولید می شود.
سردار حسن پور همچنین گفت: برای طراحی لباس مناسب دانش آموزان مدلهای مختلفی که مطابق الگوی ایرانی و اسلامی و پوشش عفیفانه باشد، از سوی طراحان ایرانی تهیه شده و به رویداد نوآورانه معرفی شده است.
سردار حسن پور این را هم گفت تاکنون بیش از ۲۰۰۰ اثر از طرحهای پیشنهادی برای لباس فرم مدرسه معرفی شده است که از این تعداد ۱۴ اثر در اتحادیه خیاطان و ۲۰ اثر توسط یک شرکت تولیدی حائز رتبه شده و در این رویداد معرفی میشوند.
سردار حسنپور اظهار کرد: لباس مخصوصی برای دانش آموزان استثنایی از جمله دانش آموزان سندروم دان از سوی طراحان تهیه و در اختیار این دانش آموزان قرار میگیرد.
مسئول بسیج اصناف کشور همچنین بیان کرد: ویژگی برگزاری این رویداد این است که ارتباطی بین طراحان لباس و تولید کنندگان و مدیران مدارس برقرار میشود تا برخی از افرادی که در زمینه لباس مدرسه دانش آموزان کیسه دوخته بودند از رده خارج شده و لباس فرم مدارس توسط خیاطان ماهر طراحی و دوخته شود.
سردار حسن پور گفت: با کمک انجمن اولیا و مربیان و ۸۰۰ مدرسه در تهران فرم مدرسه مناسب و با قیمت مناسب تهیه میشود تا دغدغه خانوادهها در این زمینه برطرف شود.
به گفته رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور، یکی از افراد خیر با تهیه چرخهای خیاطی در اختیار دادن زنان سرپرست خانوار در مناطق محروم هم به اقتصاد خانوار آنها کمک کرد و هم باعث تولید لباسهای مناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی شد./پ/