• ۰۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
  • تسریع در روند تخصیص ارز به مواد اولیه روغن/ ضرورت بازنگری در نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی

    تسریع در روند تخصیص ارز به مواد اولیه روغن/ ضرورت بازنگری در نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی

    ۱۴:۵۰:۲۰ فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

    0 دیدگاه

    سخنگو و نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران در جلسه کارگروه تنظیم بازار خواستار شد: تسریع در روند تخصیص ارز به مواد اولیه روغن/ ضرورت بازنگری در نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی

    بیست و سومین جلسه کارگروه تنظیم بازار به ریاست محمدصادق مفتح، جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی و حضور سید داوود موسوی، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت صمت، حسین فرهیدزاده معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، مهدی امیدوار، سخنگو ونائب رئیس دوم و بهنام نیک‌منش، معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران و سایر اعضای کارگروه صبح امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، مهدی امیدوار، در این جلسه با اشاره به کمبود روغن در بازار و چالش‌های به وجود آمده در این خصوص گفت: با توجه به اینکه ترخیص مقدار قابل توجهی از مواد اولیه تولید روغن در گمرکات کشور در انتظار تخصیص ارز است لذا در این جلسه خواستار اقدام فوری دولت برای تخصیص ارز به مواد اولیه روغن شدیم.

    به گفته وی در سال گذشته نیز در حوزه لاستیک نیز معضل عدم تخصیص ارز منجر به تأخیر در واردات مواد اولیه و در نتیجه کاهش تولید و التهاب بازار شد اما در حال حاضر به واسطه افزایش تولید، بازار لاستیک در آرامش کامل به سر می‌برد.

    امیدوار ادامه داد: یکی دیگر از موارد مهم مطرح شده در این جلسه موضوع افزایش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی بود. با توجه به اینکه شکر، برنج و روغن جزو مواد مصرفی بسیاری از واحدهای صنفی است، لذا در پی افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، صنوف مذکور نیز تقاضای افزایش قیمت داشته‌اند. از این رو در جلسه امروز کارگروه تنظیم بازار خواستار عدم اجرای این مصوبه شدیم تا بسترهای لازم فراهم شود.

    سخنگو و نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران، نرخ‌گذاری شرکت‌های مخابراتی را از دیگر موارد مطرح شده عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بسیاری از فعالان صنفی از خدمات اینترنتی ارائه شده توسط اپراتورهای مخابراتی گلایه‌مند هستند. از این رو تقاضا کردیم در صورت افزایش نرخ تعرفه شرکت‌های مخابراتی، این شرکت‌ها نیز باید با نظارت دولت، خدمات خود را با کیفیت بالاتری ارائه دهند.

    image_print